Zafer Ortaokulu

Telefon : 0332 357 31 83
Belgegeçer : 0332 358 07 08
WEB https://meramzafer.meb.k12.tr
Adres : Küçük Aymanas Mahallesi Küçük Aymanas Caddesi No51 P.K.42010 MERAM/KONYA
VİZYON : Toplam kalite yönetiminin, eğitimdeki kaliteyi harekete geçirici ivmesini kullanarak; çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak, ülke yönetiminde söz sahibi olacak aydın, dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,Kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, İnançlı çalışmasıyla hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Temel değerlerimiz ışığında, işbirliği ve karşılıklı saygının hakim olduğu bir ortamda; ◦Öğrencilerini, öğrenme heyecanı ve başarma mutluluğu ile donatarak, bireysel kapasite ve yeteneklerine uygun üst öğretim kurumlarına yerleştirmek. ◦Velilerini, benimsedikleri olumlu anne-baba tutumlarıyla bedenen ve ruhen sağlıklı nesiller yetiştirme erdemiyle onurlandırmak. ◦Çalışanlarına, gösterdikleri üstün performansla, çağdaş bilgi ve becerilerle donanmış bireyler yetiştirme coşkusuyla anlam kazanmış , temel insani ihtiyaçlarını karşılayabildikleri mutlu bir iş hayatı sunmak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1960